Gezellig en sportief Kersttoernooi 2015

Het Kersttoernooi was zoals vanouds weer super gezellig. Een klein toernooi dat werd gespeeld van zondag 27 december tot en met dinsdag 29 december. Er waren 30 mixkoppels in twee poules ingedeeld naar speelsterkte. De wedstrijden duurden een uur; een strakke planning en strakke schema’s, maar dit had de organisatie  goed onder controle. Alles was weer in goede handen van Roel en Jenny Nijzing, Erwin Prins en Sandra Hoorn.

Aan alle lekkernijen voor bij de koffie en de borrel die de spelers konden nuttigen was geen gebrek.
Gelukkig waren er dit jaar geen blessures tijdens dit toernooi. Hier en daar even een invaller of invalster nodig, omdat iemand niet kon spelen.
Na drie fanatieke dagen werd het toernooi afgesloten met een heerlijk buffet. De winnaars van  beide poules waren maar heel even eigenaar van hun behaalde prijs. Met een Bingospel had iedereen weer de kans om de prijs van de winnaars te winnen. Als afsluiter was er een verloting voor mensen die wat hadden gekocht in de tennisshop. De namen die hieruit werden getrokken mogen 12 februari gratis mee met de bus naar het ABN/AMRO toernooi in Rotterdam. We kunnen terugkijken op een gezellig, sportief en weer een goed geregeld toernooi.

Colet Koster