Floris vertelt

Dit was alweer het einde van 2015! We roepen wel eens dat de tijd snel gaat, maar voor mijn gevoel is 2015 nog veel sneller gegaan dan de jaren ervoor. Een jaar geleden ging ik naar de Malediven. Daarna 3 kleine maanden bezig met de voorbereiding van de start van de tennisschool en tennisshop. Beiden gaan zeer goed!

Afgelopen zomer hadden we 45 trainingsuren. Ook deze winter is er een record aan inschrijvingen. Erg leuk! In het voorjaar gaan we nog wat nieuws doen met de trainingen. Hierover later meer.
Deze zomer heeft weer een grote groep van TC Suthwalda competitie en toernooien gespeeld. Met verschillende resultaten maar met enorm veel passie en gezelligheid. Blijf dit vooral doen in 2016! Ik kijk zelf alweer uit naar het Suthwalda Open van 2016.

De tennisshop is een groot succes. Langzamerhand weten steeds meer mensen van buitenaf ons te vinden. Jullie mogen ook uiteraard altijd iemand naar ons toe sturen. Iedereen krijgt een zeer goede service bij het uitzoeken van nieuwe materialen, en de koffie staat altijd klaar! Vanaf eind januari hangt een gedeelte van de nieuwe collectie in de shop. Altijd de moeite waard om even binnen te lopen. Uiteraard allemaal heel fijne feestdagen en alvast een sportief en blessurevrij 2016!

Floris