Evaluatie belronde nieuwe leden

Begin dit jaar hebben wij, als commissie communicatie, 34 leden geïnterviewd welke (op)nieuw lid zijn geworden in de afgelopen 2 jaar. Graag geven we jullie een kleine inkijk in de uitkomsten hiervan. Samengevat kunnen we stellen dat over het algemeen nieuwe leden zich welkom voelen. Wat opvalt is dat vooral de vele vrijwilligers gewaardeerd worden en de netheid van ons park. Ook wordt de prettige en gezellige sfeer binnen de vereniging genoemd.

Daarnaast blijkt dat bijna iedereen het liefst geïnformeerd wordt door onze vereniging middels de nieuwsbrief en nu verwachten we ook dat iedereen dit leest uiteraard 😊.

Wij hebben mooie complimenten ontvangen en daartegenover ook zinvolle tips: dank daarvoor! Deze gaan we per commissie persoonlijk melden om te kijken naar deze ideeën/verbeteringen en indien mogelijk oppakken. Tips welke bijvoorbeeld genoemd zijn: graag meer duidelijkheid bij de 1e keer een kantinedienst draaien. Een andere tip is om de informatie over de wintertennis meer helder te krijgen en is bijvoorbeeld genoemd om de stap naar toernooien kleiner te maken. Tot slot is genoemd dat activiteiten voor kinderen weer meer opgepakt zou mogen worden. Er is inmiddels een nieuwe actieve commissie vol goede moed en ideeën!