Dubbelen mag weer!

We mogen ook weer dubbelen vanaf maandag 25 mei.

Goed nieuws! De regels worden wederom weer ietwat versoepeld. Inmiddels mogen we van de KNLTB ook weer dubbelen. Wij hebben als bestuur besloten dat dit voor onze club ingaat op maandag 25 mei! Dit geeft ons de mogelijkheid om intern het een en ander in orde te maken.

Hieronder staan de regels welke nog steeds van kracht zijn voor onze club. Het allerbelangrijkste blijft; Houd de 1,5 meter regel goed in acht!

Regels & afspraken aangaande vrij tennissen voor iedereen;

–   Vanaf maandag 25 mei mag er naast het enkelspel ook weer gedubbeld worden.

–   Maximale speeltijd is 1 uur, ongeacht een enkel of dubbelspel. (we hanteren nu strakke regels, maar kan wellicht soepeler worden in de toekomst).

–   Vanuit huis moet er 1 dag van tevoren (uiterlijk voor 19:00 uur) online gereserveerd worden via reserveerjebaan@tcsuthwalda.nl Let op; je kunt tot 1 week vooruit een baan reserveren.

–   De jeugd kan vrij tennissen enkel onder trainingsuren. Dit heeft te maken met het verplichte toezicht die er moet zijn. Het trainingsschema heb je inmiddels ontvangen van Floris via de mail.

–   De senioren (19+) kunnen op de volgende tijden vrij tennissen;

Maandag – vrijdag: 09:00 tot 22:00 uur

Zaterdag – zondag: 09:00 tot 18:00 uur

–   Er kan & mag nog steeds niet getost worden.

–   Het clubhuis is alleen open, in geval van nood, voor het gebruik van het toilet. Kleedkamers, terras & kantine blijven tot nader orde gesloten.

–   Wissel van baanhelft altijd met de klok mee.

–   Let op het vegen van de banen, tot op heden constateren we dat dit erg summier gebeurt. Wij willen jullie verzoeken om zo ruim als mogelijk de baan te vegen.

Laten we ons beroepen op ons verantwoordelijkheidsgevoel. Schroom niet om een ander aan te spreken wanneer je denkt dat deze mogelijk niet op de hoogte is van alle voor ons geldende regels. Zie dat niet als kritiek maar als oplettendheid.

Mocht je na het lezen van deze mail nog vragen en/of opmerkingen hebben, stuur dan een mail naar: secretariaat@tcsuthwalda.nl

We wensen jullie allemaal veel tennisplezier toe, maar bovenal ook een goede gezondheid en blijf goed op elkaar letten.

Hartelijke groet,

Het bestuur