Dat was de jaarlijkse ledenvergadering

Met 28 leden was de opkomst niet heel groot, maar de sfeer was er niet minder om op 17 februari. Het bestuur keek terug op een sportief seizoen waarin veel is gebeurd: nieuw was het 24-uurs toernooi met het ballenkanon als resultaat. Nieuw was ook onze website en het clubweekend voor de jeugd. Nieuwe ontwikkelingen dit jaar: ons 50-jarig jubileum, verplaatsing van de ingang, Tennisschool Kilian, aanschaf nieuw buitenmeubilair, een eerste herenteam, onderzoek naar uitbreiding van ons park naast baan 1 en 2 (de grond is voorlopig door TC Suthwalda geclaimd).

Het bestuur zette ook een aantal leden in het zonnetje: Roelof Gortemaker voor 25 jaar vrijwilligerswerk op het park. De redactiecommissie (Karin, Theo en Yolanda) voor het vele werk en de realisatie van een nieuwe website. Dan zijn er nog wat wijzigingen in commissies: Lucas van Nuil is de nieuwe voorzitter van de commissie wedstrijdtennis. Karst Breeuwsma is gestopt met de sponsorcommissie. Karin Kreuze komt nieuw in deze commissie. Wicher Lindenburg komt bij de toernooicommissie. John Rijstenberg is bereid de ledenadministratie van Aline de Jonge over te nemen.

Ook in het bestuur is wat verloop: Aline de Jonge, Rien Erenstein en Heiko Pruntel hebben afscheid genomen. Marloes Spoelder en Tamara Frins zijn onze nieuwe bestuursleden. Binnenkort vind je hier het uitgebreide verslag van de ledenvergadering. Het bestuur ziet je graag op de volgende vergadering.