Dames 2 nog steeds tweede

Het tweede damesteam van Suthwalda doet het goed!  Ze staan, ook na de pittige wedstrijd afgelopen donderdag tegen MLTC uit Meppel, nog steeds op de tweede plaats. Aanvoerder Roelina doet verslag:

Donderdag 15 mei stond de laatste thuiswedstrijd voor het TC Suthwalda damesteam 2 op het programma. De wedstrijd moest gespeeld worden tegen MLTC 1. Dames die wat mij betreft onze moeders konden zijn, maar ze stonden als een blok voor het net. Het bleek wel dat het geen makkelijke partijen zouden worden. Ageet en Mariska verloren in 3 sets hun 1e partij, terwijl Jannie en Roelina met 2 sets wonnen van het andere stel. De stand was dus 1-1.

Vol goede moed gingen we het 2e gedeelte in. Het bleek dat één stel van MLTC toch wel de mindere was, want Ageet en Mariska waren vrij snel klaar en wonnen hun partij in 2 sets.  Jannie en Roelina hadden net als Ageet en Mariska moeite om de andere 2 dames het echt lastig te maken. Alhoewel de 1e set in de tiebreak werd verloren (6-7) ging helaas de winst toch naar de dames van MLTC. Een 2-2 gelijkspel was uiteindelijk het resultaat. Als ik het goed heb staan we op de 2e plek met nog geen enkele verloren wedstrijddag. Volgende week reizen we af naar Marknesse om aan te treden tegen de nummer 3.

Roelina Rijstenberg