Corona-nieuws 13-3-20

Gistermiddag heeft de Nederlandse regering nieuwe maatregelen genomen in het belang van de volksgezondheid en om de verdere impact van het Coronavirus zoveel mogelijk te beperken. De KNLTB maar ook wij als bestuur van TC Suthwalda volgen het advies en de richtlijnen die gistermiddag zijn afgegeven en sluit zich aan bij de oproep van NOC*NSF. 

Dit betekent dat alle evenementen en toernooien die gepland staan tot en met  31 maart worden afgelast. Dit houdt in dat de volgende evenementen niet doorgaan

  • Whisky proeverij op 20 maart wordt (uitgesteld); 
  • Openingstoss (tennispark) op 22 maart; 
  • Voor Rode en Oranje competitie geldt dat er zowel op 22 als 29 maart niet gespeeld wordt. Trainingen afhankelijk van de groepsgrootte (max. 4 personen per baan en trainer), wintercompetitie, vrij tennissen op de club kan vooralsnog doorgaan, mits de richtlijnen van het RIVM in acht genomen worden.
Link naar: richtlijnen RIVM
Link naar: KNLTB richtlijnen
We hebben besloten om de wintercompetitie door te laten lopen zoals gepland. Wel laten we het initiatief voor het wel en niet spelen en dus uitstellen van de wedstrijden aan de individuele spelers over. Zonder tegenbericht van een team gaat de wedstrijd dus gewoon door. Wanneer je als team niet wilt spelen meld dit dan wel tijdig bij de tegenstander en de competitieleiding. 

Wij zijn ons er van bewust dat hierover verschillend kan worden gedacht en dat respecteren we ook. Vandaar ook de vrijheid aan de spelers om hier zelf een keuze in te maken.

Wij als club en de KNLTB houden de situatie vanzelfsprekend nauwlettend in de gaten en laten ons adviseren door het RIVM en NOC*NSF. Zolang de situatie in Nederland dit toelaat zullen de banen gewoon geopend zijn voor vrij spelen.

Meer informatie lees je in de bovenstaande links.

Met sportieve groet, 

Bestuur TC Suthwalda