Corné Folders nieuwe trainer bij Suthwalda

Naast Floris en Wilco is er dit seizoen een derde trainer die vanuit Tennisschool Kilian voor onze club wordt ingezet. Een bekend gezicht:

Corné Folders – 18 jaar en afkomstig uit Balkbrug – tennist al 10 jaar voor Suthwalda, zit in het eerste herenteam en is net klaar met zijn opleiding tot tennistrainer. Hij start per april voor Tennisschool Kilian en gaat als derde trainer aan de slag bij TC Suthwalda.

Corné: ‘’Ik vind het geweldig om mijn passie voor tennis over te brengen aan jong en oud. Het is super om te zien hoe mensen zich ontwikkelen in de sport waar je zelf ook zo van houdt! Ik zet me ook graag in om toernooien en andere activiteiten voor de club te organiseren.’’ Corné traint in eerste instantie jeugdgroepen op woensdagmiddag. Floris Kilian blijft het grootste deel van de trainingen verzorgen, naast Wilco Lindeboom die ook al wekelijks ingezet werd. Floris: ‘’We hebben dit jaar heel veel aanmeldingen voor lessen en trainingen gehad. Erg mooi om zo als tennisschool te kunnen starten. Ik ben blij dat Corné ons team komt versterken.’’