Suthwalda Open 2021

Evenals in 2020 kan het Suthwalda Open deze zomer toch doorgaan.

Echter wel met corona-aanpassingen (zie ook tekst hieronder uit 2020). Dus met afstandregels op het terras en in de kantine en als publiek wordt je geacht een zitplaats in te nemen (ook met afstand tot niet-huisgenoten). Het aantal in te plannen banen zal enigzins beperkt worden gehouden opdat geen ongewenste groepsvorming zal ontstaan.

We hopen opnieuw een geslaagde toernooiweek. Schrijf je in via deze toernooi.nl link. Vol=vol.


***   INFO SUTHWALDA OPEN 2020

Beste speler,
Allereerst: hartstikke leuk dat je meedoet aan het Suthwalda Open 2020 !
We mochten gelukkig al wel weer een poosje tennissen maar vanaf 1 juli zijn dan ook weer de échte wedstrijden en toernooien toegestaan. Gezien de snelheid waarmee ons toernooi is volgelopen had een ieder daar blijkbaar ook behoefte aan.
We willen er een heel sportief, gezellig maar ook veilig en verantwoord toernooi van maken.
Dat kan alleen met de hulp van jou!
Je begrijpt ongetwijfeld dat het rondom toernooien nu anders gaat dan we gewend zijn. We hebben als organiserende vereniging nog steeds te maken met de geldende COVID-19 regels en richtlijnen vanuit onze overheid en we gaan er ook van uit dat jij, als deelnemer of toeschouwer, onderstaande regels en
richtlijnen respecteert en naleeft.
-Plaats je fiets in de aangegeven ruimte (buiten de hekken).
-Desinfecteer je handen bij binnenkomst op ons park.
-Volg de aangegeven looproutes.
-Kom alvast omgekleed in je sportkleding naar ons park.
-Maximaal 4 personen tegelijk in de kleedkamer.
-Geen kleding ophangen in de kleedkamer.
-Maximaal 4 zitplekken per tafel.
-Laat de tafels en stoelen staan waar ze staan.
-Betaal in de kantine en in de tent alleen per pin of contactloos.
-Zet je glaswerk na gebruik in de daarvoor bestemde bakken buiten de kantine.
-Houd 1,5 meter afstand tot niet gezinsleden en bij >2 personen.
-Slechts 1 persoon per koppel aan de wedstrijdtafel melden.
Maar vooral: geniet!
Je doet dit niet alleen voor jezelf maar vooral ook voor je medemens!
We wensen je een plezierige week toe.

Groeten, De Toernooicommissie


 

Toernooiagenda-2020
22 maart: 
Openingstoss (volwassenen)   afgelast
20-21 juni:

 

24 Uurstoernooi (zie hierboven) *  afgelast
26 t/m 28 juni
en 6-8 september:
Clubkampioenschappen (jeugd en volwassenen) 
afgelast met als alternatief:2-5 juli Game Set & Match clubtoernooi
zie ook ledenbrief hieronder **   de prijswinnaars
3-5 juli

Brons Jeugdtoernooi

afgelast
25 juli t/m 2 augustus:

 

Suthwalda Open 2020 (aangepast *** )  

de prijswinnaars

 

27-29 december 2020:

 

Kersttoernooi (volwassenen vanaf 30 jaar) afgelast

 

Deze toernooien zijn voor alle niveaus. De meeste toernooien hebben verschillende categorieën qua speelsterkte, enkelspel, mix- of dubbelspel.

Wanneer geef je je op?
Zodra je je kunt inschrijven voor een toernooi, lees je dat op de agenda.
Heb je vragen over een toernooi? Neem dan contact op met de toernooicommissie.

Andere toernooien
Wil je ook eens meedoen aan een toernooi bij ons of een andere vereniging in onze regio?
Kijk dan op TOERNOOI.nl 

Subsidie voor jeugd
De club stimuleert de jeugd om aan toernooien mee te doen. Daarom betaalt de club € 5 per categorie per toernooi. Wil je hier gebruik van maken? Lever dan een declaratie met bewijs van betaling in bij de penningmeester. Voor de toernooien in de zomer moet de declaratie voor 1 november binnen zijn. Voor de toernooien die je in de winter speelt, voor 1 mei.


*

Save the date: 24uurs toernooi 2020        afgelast
20 juni 15.00 uur tot 21 juni 15.00 uur

Met een enthousiaste groep leden zijn wij begonnen met het, wederom, organiseren van het 24uurs toernooi. De datum is inmiddels vastgelegd!! We starten op zaterdag 20 juni om 15.00 uur en eindigen 24 uur later op zondag 21 juni.

Het programma ziet er op hoofdlijnen als volgt uit:
We starten met een tennisfeest voor alle kinderen, waarna we sávonds naast het tennissen een feestavond willen organiseren voor de volwassenen. Tijdens deze feestavond willen we graag een band laten optreden. Zondag eindigen we het toernooi met ouder-kind tennis. Genoeg te doen dus..!

Uiteraard zal er de volledige 24uur getennist gaan worden op onze banen, ook in de nacht!
De eerst contouren staan dus nu. Aan ons de taak om alles een verdere invulling te gaan geven. Aan jullie de taak om deze 2 dagen alvast in je agenda te noteren/reserveren. Laten we er met zijn allen een mooi TC Suthwalda tennisfeest van maken!

Wordt zeker vervolgt…..
groet,
Jeroen Hummel
Gerda van Limburg
Laura Boon
Floris Kilian
Patrick Dekker


** 2-5 juli 2020         De Uitslagen 


 


(foto: afsluiting Suthwalda Open 2018)

* Van de toernooicommissie Suthwalda Open 2019:  “Binnenkort is het weer zover, dan begint ons jaarlijks toernooi weer. De inschrijving sluit zaterdag 20 juli 2019, maar wacht niet tot het laatste moment. De laatste jaren hebben we de inschrijving eerder gesloten, omdat het maximum aantal wedstriijden was bereikt. Er wordt ook weer van alles georganiseerd. Je kan ‘s-avonds een lekkere maaltijd eten, klaargemaakt door vrijwilligers. Woensdagavond is er een KerstAvond. Zaterdag staat er weer een foodtruck en in het finaleweekend is er een springkussen. En er kan ook de hele week gekampeerd worden rondom de tennisbanen.Dus geef je snel op en wacht niet tot het laatste moment, want vol is vol. Met vriendelijke groeten, De toernooicommissie.”

LINK naar spelers en wedstrijden .


**  ITF SENIOREN OPEN 2019:     GEANNULEERD / CANCELED    (number of participants to low)

Jammergenoeg dit jaar geen ITF toernooi . De reden hiervoor is de zéér beperkte deelname vlak voor sluitingsdatum. En de deelname is ook nog eens erg verspreid over de diverse leeftijdscategorieën. Hierdoor is het niet mogelijk om een goed toernooi voor de deelnemers neer te zetten. Onze club wil zich graag in de volledige breedte als sportclub blijven presenteren. Zowel ons eredivisieteam, de jeugd, senioren en de meer recreatieve spelers verdienen hierdoor aandacht. We blijven daarom graag met in gesprek om te kijken of we volgende jaar, met een wellicht andere aanpak, wél een ITF Seniors kunnen aanbieden in Noord-Nederland (en specifiek Zuidwolde).
De Toernooicommissie

 


 

***

Zilver Junioren Toernooi:  
Op 6/7 en 13 juli 2019. Er zal gespeeld worden in schema’s van 16 in de leeftijdscategorieën t/m 12, 14 en 16 jaar. Zowel jongens als meisjes. Inmiddels hebben meerdere top 10 spelers van Nederland in hun leeftijd ingeschreven voor ons toernooi (Veerle Tibben is de enige van onze vereniging die mee kan doen aan dit toernooi). Het zal dus een flink spektakel worden met mooi tennis. Hopelijk een mooie stimulans voor onze eigen jeugd. De kinderen die meedoen aan ons toernooi komen uit het hele land. Zaterdag 6 juli zal het tijdens de eerste rondes erg druk zijn op ons park aangezien de verliezers van de eerste rondes ook nog 1 verliezerswedstrijd spelen. Er is tijdens deze 2 weekenden maar 1 ander toernooi van hetzelfde niveau in heel Nederland. De kinderen kunnen bij dit toernooi punten verdienen voor de Nederlandse jeugdranglijst. Tennisschool Kilian heeft hier de leiding. Het aantal afhangbanen zal vooral in het eerste weekend beperkt zijn!     Link naar de wedstrijden