Wie zijn onze clubkampioenen?

Met 73 deelnemers was het misschien niet het meest druk bezochte clubkampioenschap, maar dat deed niks af aan het enthousiasme en de gezelligheid. Het was prachtig weer, en de wedstrijden erg spannend en met jonge en oudere deelnemers. Veel drie-setters. Zo ook de allerlaatste wedstrijd van de clubkampioenschappen tussen Annemieke Kamphuis met Henny van Goor en Natasja de Weerd en Marloes Spoelder. Annemieke en Henny wisten na het verlies van de eerste set toch nog te winnen en werden clubkampioenen in hun categorie (DD 6,7).

De eerste wedstrijd van de CKS was een familiekwestie. Erwin Schoemaker had geen genade voor zijn oom Gert en won in twee sets. In die categorie (HE 8,9) raakte Peter van der Voordt helaas geblesseerd en ging Berny Koekoek er tenslotte met de titel vandoor.

De HE 3,4,5 was ook een bijzondere categorie, die uit twee poules bestond. Het leeftijdsverschil tussen de deelnemers was aardig groot. Daniël Schoemaker was met 17 jaar de jongste, Tom Lodewijk als 50+-er de oudste. Corné Folders moest het twee keer opnemen tegen Tom. Het ging niet heel gemakkelijk, maar hij won beide keren. Hiermee is hij clubkampioen geworden in de hoogste categorie.

Zijn jongere broer Warner Folders werd eerste bij de jeugd tot en met 14 jaar. Daniël Verschuur werd dat bij de jeugd tot en met 12. Zijn zus Julia werd eerste in de DE 6,7.

De familie Betzema presteerde ook heel goed. Gabriela Betzema onttroonde in de damesenkel Marjan Loovers die deze clubtitel meerdere jaren wist te behalen. Samen pakten Gabriela en Marjan de DD-345 titel en Gabriela deed dat ook nog eens met vader Maarten in GD-345.

Kijk voor alle clubkampioenen op toernooi.nl.

En natuurlijk zijn er weer veel leuke foto’s, ga hier naar het fotoalbum.