Albert bedankt vrijwilligers

Zo, het Suthwalda Open zit er weer op. Acht dagen tennis, acht dagen mooi weer, prachtige maar vooral ook sportieve wedstrijden. Elke dag volop gezelligheid op het park. Het leek wel een grote familie. Uit gesprekken met deelnemers blijkt dat veel deelnemers naar Zuidwolde komen vanwege de sfeer die wij met elkaar op het park realiseren.  Een groter compliment kun je als vereniging nauwelijks krijgen.

Mijn dank gaat met name uit naar al de vrijwilligers die dit, met zichtbaar plezier en met veel  inzet, mogelijk hebben gemaakt. Op deze manier laat je samen zien dat onze vereniging een club is, een waar we trots op kunnen zijn.

En het seizoen is nog maar halverwege. Het clubweekend, het invitatietoernooi, de Masters en niet vergeten, de clubkampioenschappen, staan nog op het programma. Kortom, we hebben een prachtig toernooi achter  de rug, maar we hebben, zowel sportief als op het gebied van gezelligheid, nog het een en ander tegoed . Ik hoop velen van jullie  als deelnemers, vrijwilliger of  als toeschouwer op de baan te ontmoeten.

Albert Oppers

IMGP1369                  IMGP1012                  IMGP1299