Al twee keer winst voor team van Willemijn Vrijlandt

Het vijfde mixteam op zondag bestaat uit Willemijn Vrijlandt, Julia Verschuur, Martijn van der Voordt, Jens Kreeft en Boelo Boelens. Lees hier het verslag van hun eerste twee wedstrijden.

Op dit moment hebben mijn team en ik twee competitiedagen erop zitten. We spelen voor het eerst mee met de senioren in de zevende klasse met een gemengd team. Op de eerste dag mochten we om negen uur al de baan op, thuis op onze eigen banen. Lang duurden de wedstrijden niet, we hadden voor één uur alle acht de wedstrijden al gespeeld en alles gewonnen! Onze tegenstanders waren er wel erg snel weer vandoor gegaan dus bleven we met zijn vieren nog een tijdje na zitten, wat erg gezellig was. Eén van de grote pluspunten van met de senioren meedoen is het gezellige nazitten en een hapje en een drankje doen met je team (en tegenstanders..) en nog even napraten over je wedstrijden. Onze eerste competitiedag was zeker geslaagd!

Dag twee was uit in Apeldoorn, waar we pas half twaalf hoefden te zijn. TC Sprenkelaar had super veel banen, maar nog meer teams, waardoor we met 1 baan begonnen. Af en toe kregen we een tweede baan erbij, maar die waren we vaak ook zo weer kwijt. Deze tegenstanders waren moeilijker te verslaan, maar na een lange, zware dag tennis gingen we toch met een 7-1 winst naar huis! Negen uur ’s avonds waren we weer in Zuidwolde. We staan nu nog tweede, maar gaan natuurlijk voor de eerste plek!

Willemijn

Kijk hier voor leuke foto’s.