• Pssst.. mogen we je iets vragen!??

  Pssst.. mogen we je iets vragen!??

  ….De 5 vragen aan….                       

  1    Wie ben je? Wie hebben we voor ons? 
  Ik ben Amber Dekker, 6 jaar oud en woon in Zuidwolde. Ik zit in groep 3 van OBS het Groene Hart. Sinds kort hebben we thuis een jonge kat…. hij heet Mauw en ik ben heel erg blij met hem. Ik plaag hem vaak.

  2    Hoe zien we jou op club? Ik heb zelf ook les, van Corné. En dat vind ik echt heel erg leuk. Allemaal spelletjes doen, tikkertje met de bal, door hoepels slaan met de bal, met bakjes de bal vangen. En ik leer hoe ik het goed mijn racket vast moet houden. Wat ik ook leuk vind is dat papa mee mag doen.
  Meestal ben ik met mijn papa en/of mama (Patrick & Moniek) op de tennisbaan. Ze spelen dan competitie…. en dan mogen mijn zusje Fleur en ik mee. We spelen dan in de speeltuin… oh ja en af en toe kijken we ook wel bij papa en mama hoor 🙂

  3    Wil je iets over je tennisspel vertellen? 
  Ik moet het nog leren, daarom heb ik les van Corné.

  4    Wie is je voorbeeld in de tennis? (& waarom?) 
  Ik wil net zo goed worden als Corné en Floris. Omdat ze heel goed zijn en omdat ze anderen leren om te tennissen en dat vind ik heel erg knap.

  5    En dan tot slot…. Met wie zou jij wel eens een beschuitje willen eten? (& uiteraard waarom?)
  Met papa, mama, Fleur en Mauw…. gezellig aan tafel met chocomel in plaats van melk!

Leave a reply

Cancel reply