Wij organiseren dit seizoen (2018!) een aantal toernooien:

26 maart:  Openingstoss (volwassenen)
19 t/m 25 juni: Clubkampioenschappen (jeugd en volwassenen) informatie
29 juli t/m 6 augustus: Suthwalda Open * (volwassenen)   informatie
27-29 december: Kersttoernooi (volwassenen vanaf 30 jaar)

Deze toernooien zijn voor alle niveaus. De meeste toernooien hebben verschillende categorieën qua speelsterkte, enkelspel, mix- of dubbelspel.

Wanneer geef je je op?
Zodra je je kunt inschrijven voor een toernooi, lees je dat op de agenda.

Heb je vragen over een toernooi? Neem dan contact op met de toernooicommissie.

Andere toernooien
Wil je ook eens meedoen aan een toernooi bij ons of een andere vereniging in onze regio?
Kijk dan op TOERNOOI.nl 

Subsidie voor jeugd
De club stimuleert de jeugd om aan toernooien mee te doen. Daarom betaalt de club € 5 per categorie per toernooi. Wil je hier gebruik van maken? Lever dan een declaratie met bewijs van betaling in bij de penningmeester. Voor de toernooien in de zomer moet de declaratie voor 1 november binnen zijn. Voor de toernooien die je in de winter speelt, voor 1 mei.

 

* van de toernooicommissie Suthwalda Open 2018:  “Binnenkort is het weer zover, dan begint ons jaarlijks toernooi weer. De inschrijving sluit zaterdag 21 juli 2018, maar wacht niet tot het laatste moment. De laatste jaren hebben we de inschrijving eerder gesloten, omdat het maximum aantal wedstriijden was bereikt. Er wordt ook weer van alles georganiseerd. Je kan ‘s-avonds een lekkere maaltijd eten, klaargemaakt door vrijwilligers. Woensdagavond is er een Amsterdamse avond. Zaterdag staat er weer een foodtruck en in het finaleweekend is er een springkussen. En er kan ook de hele week gekampeerd worden rondom de tennisbanen.Dus geef je snel op en wacht niet tot het laatste moment, want vol is vol. Met vriendelijke groeten, De toernooicommissie.”